maanantai 17. helmikuuta 2014

hullua?

Löysin nettikirppikseltä 70-luvulta olevan pinnasängyn....haluisin ostaa, mutta mitä mä sillä sit teen? Pistän koirani siihen? Täytän sen romuilla ja piilotan pois katseilta...? Eli mitä nyt teen, haenko sängyn vai jätänkö asian? Sänky vaan on aivan identtinen millainen mulla ja miehellä on vauvakuvissa....aaaargh

5 kommenttia:

 1. Älä osta. Ei sitä kestäis siirrellä pois tieltä. Ja siellä varastossakin se vituttais, kun alkais hämähäkinseitit kerääntyä.

  Mä oon kerran ostanut vauvaan liittyvää tavaraa. Hajotin kamat ennen kuin vauva ehti tulla. Nyt pidättäydyn mokomasta hommasta ennen kuin tarvetta on.

  Sitä paitsi, jos ostat pinniksen, niin päädyt kuitenkin pariksi vuodeksi lapsen kanssa perhepetiin ja pinnis pysyy käyttämättömänä vielä vaikka kuinka kauan.

  VastaaPoista
 2. Eikös sitä sanota, että se tietää huonoa jos ostaa valmiiksi vauvajuttuja?? Ostat sitten kun se on ajankohtaista! Tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei toimi ainakaan ostamatta oleminen, meillä ei ole yhtään mitään ei pienintä sukkaakaan ostettu valmiiksi heikkona hetkenä...

   Poista
 3. Hui osui silmään anonyymin kommentti...Itse seikkailin juuri eilen Torissa ja katselin kaikenlaista hoitopöydistä kestovaippoihin. Olen hetkittäin (esim. Joulu alessa) selittänyt, että voisi se toimia toisinkin päin. Jos osoittaisin itselleni olevani rohkea ja uskovani asiaan sillä, että hankkisin jotain vauvakamaa...Niin voisiko fyysiikka ottaa vihjeestä vaarin ja rohkeasi myös ottaa ja hedelmöittyä, jakautua ja kiinnittyä.

  VastaaPoista
 4. Mulla on vintissä lastensänky, jossa itse nukuin 80-luvulla. Ajatuksissani kunnostan sen "sittenjoskus" omalle lapselleni.

  Jos sä haluat sen sängyn, niin anna mennä vaan! Tietenkin helpottaisi, jos olisi joku paikka (vaikka kesämökki), jossa sitä voisi säilyttää, jos siitä ei sitten sisustuselementtiä saisi taiottua?! Esim kukkapöytänä vois toimia, ei pääsis koirakaan härkkimään :D

  VastaaPoista