tiistai 4. helmikuuta 2014

testi

negatiivinen...odotetusti...pieni pettymys kuitenkin.
Nyt sitten oikeesti alkaa huolestuttaa mitä mun kropassa tapahtuu? Missä mun kuukautiset on? Miks mulla ei ole mitään kipuja? (tosta kyllä pitäis olla onnellinen) Miks mun kierto on venynyt näin pitkäksi ja epäsäännölliseks?
Samalla tavalla kun viime vuoden lopussa tiesin että hoito menee pieleen, tiedän nyt että jotain epänormaalia tuolla tapahtuu...kroppa ei tunnu omalta, eikä millään tapaa tutulta...

muoksmuoks. Limoista päätellen mulla on ovulaatio. Mitä helvettiä? Oliko se yhden iltapäivän tiputtelu mun kuukautiset? Jos niin on, niin vois jatkossakin vuotaa noin vähän :D

muoks2. pikkusen muuten alkaa korpeemaan tämän kropan kanssa tappelu, vituttaa ku ei voi toimia enää sitä vähääkään mitä toimi ennen. Vituttaa ku ei oikeesti voi millään tapaa raskautua.
Miten helvetin kauan tässä pitää ootella että meitä onnistaa? Eikö nämä neljä vuotta jo riittäis? No ei näköjään...mikä sitten riitäis viisi vuotta... kymmenen vuotta... ei mikään määrä vuosia? Ehkä meille ei sitä lasta vaan tule, helvetti kohta alkaa ikä tulla vastaan adoptionkin suhteen...Mikä ihme siinä on, että kaikki muut lisääntyy ja lisääntyy, mut meillä ei onnistu? Ei omin keinoin, ei lääkkeillä, ei labrassa tehdyillä alkioilla? Ja kyllä, alan olla vaihteeksi helvetin katkera kaikille plussan saaneille, en vaan enää jaksa tätä sivustakatsomista...ku ei tässä näytä mitään toivoa paremmasta olevan. (en nimittäin enää usko että myö tänä keväänäkään hoitoon päästään...eiköhän tää kiertosekoilu senkin aiheuta...eihän meille mitään aikataulua voida suunnitella kun ei ole pienintäkään aavistusta milloin mulla kuukautiset tulee?)

6 kommenttia:

 1. No joo... mulla oli kanssa. Yhdet menkat ikäänkuin jäi välistä ja sitten tulikin jo ovislimat kp 36. Mitään järkeenkäypää selitystä en oo keksiny (ei stressiä, ei valeraskausoireita, ei niin yhtään mitään) Elä siinä nyt sitten rennoin mielin oman kroppas kanssa.. joo o. Yritetään! Voimia!

  VastaaPoista
 2. Mikähän lie...ihme homma kyllä. No näillä mennään, pitää soitella polille tänään ja kysyä miten nyt jatkot kun tammikuun kuukautiset katos jonnekin :D ärsyttää kyllä ku aiemmin oli niin kellontarkat noi menkat, nyt tulevat ku haluavat...

  VastaaPoista
 3. No kyllä onkin erikoista :o Kai se kierto voi olla häiriintynyt vähän hoidoista, mutta harmi kyllä, kun säännöllisen kierron kanssa se hoitojen toteuttaminen olisi vähän helmpompaa.

  Jaksamista sinne, toivon, että sun kiertosi palautuisi vielä vanhoihin uomiinsa.

  VastaaPoista
 4. Mullakin on käynyt niin että yhdet menkat vaan jäi välistä. Ovikset tuli kp15 ja kp36....

  VastaaPoista
 5. Tuntuu että kaikilla on nyt alkuvuonna kierrot ihan sekaisin! Itsekin mietin missä mennään.. Mä en uskalla testejä (turhaan) edes tehdä.. Puuuh..

  VastaaPoista
 6. Me yritettiin varmaan melkis vuos, joten tiedän tunteen kun jokainen testi näyttää negaa mutta sitten vihdoin onnisti... mutta toivotaan teille pian plussa tuulia ja pientä nyyttiä syliin!

  VastaaPoista