tiistai 11. helmikuuta 2014

no huoh

No joo...eilinen oli tosi huono päivä...kivut on tullut aika rytinällä takaisin, synarelan aikana olleet aika kivasti hallinnassa ja nyt tuntuu taas koko aika kohdun ja munasarjojen aluetta polttelevan :( Paska tauti tää kyllä on, ku hetken luulet että homma on hallussa ja kivut kurissa niin rytinällä taas lähtee kohtua polttelemaan ja munasarjoja kivistämään...

Tänään hiukan parempi päivä, oppariasiat etenee ja muutenkin koulussa saa ajatukset pois tästä lapsettomuussopasta (ainakin vähäksi aikaa).

Ja tuskin mä täältä mihinkään katoan, kyllä tää kirjoittaminen on sen verran iso henkireikä ja vertaistuki, ettei täältä pois voi lähteä. (ja kai oikeesti pitäis siistiä tota lukulistaa...toisaalta enpä mä niistä useimpiin enää oo menny kattelee, ku tietää mitä siellä jutut on...harmi sinänsä....ehkä joskus vielä palaan näiden naisten blogeihin, nyt en pysty)

Ja lopuksi, kyllä sitä painoa tiputellaan...ja kyllä tämä lapsettomuus motivoi siihen...parhaani mukaan tätä teen. Mutta tässä on semmonen paskempi homma, että kun paino tippuu niin kivut pahenee, joten samalla kun laihdutan siihen "sikiävään" painoon niin kivut on sitä luokkaa, että saan popsia kohtuullisen määrän särkylääkkeitä (jotka taas haittaavat raskautumista) joten ihan mukava noidan kehä tässä on. Laihdutan --> kivut pahenee --> lisää lääkkeitä --> raskautuminen vaikeutuu... tai annan painon olla --> kipuihin ei tarvita niin vahvaa lääkitystä --> en raskaudu koska olen niin fäti? No mitäs sitten tehdään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti